تماس با مادفوم

شرکت مادفوم

تلفن های تماس :

دفتر :  021.46834173 –   021.46883020
همراه (واحد فروش) : 09380014002  –  09129238851
نمابر : 46834173-021
ايميل: info@madfoam.com

پیشنهادات و انتقادات : 6644500 0912

 آدرس : 

تهران جاده مخصوص كرج كمربندی انديشه بعد از پل دوم بلوار زاگرس پلاک 40

ساعات کار :

شنبه تا چهارشنبه : 8 الی 18
پنج شنبه ها : 8 الی 14
جمعه ها : تعطیل

الزامات ایمنی در برابر آتش

الزامات ایمنی در برابر آتش

یونولیت

الزامات ایمنی در برابر آتش

دلایل پایین بودن قیمت محصولات یونولیتی بعضی از تولیدکنندگان رعايت نكردن نكات ايمني در توليد محصول مي باشد

استفاده از يونوليت غير استاندارد

الزمات ايمني در برابر آتش

uu2
uu1

تنها ، استفاده از نوع کندسوزشده بلوک یونولیت مجاز است و استفاده از انواع غیرکندسوز ممنوع می باشد . تولید کنندگان موظف می باشند مدارک لازم دال بر استفاده از مواد اولیه از نوع کندسوز شده برای تولید بلوک را نمایند . مواد اولیه (پودر پلی استایرن منبسط شده محصول کارخانجات پتروشیمی) باید از نوع کندسوز باشد . در این زمینه باید مدارک فنی معتبر از کارخانه فروشنده مواد اولیه دریافت شود . مدارک فوق باید مقاومت ماده اولیه در برابر آتش را ، بر اساس استانداردهای معتبر بین المللی نشان دهد . برای حفاظت از بلوک ها و جلوگیری از برخورد مستقیم هرگونه حریق احتمالی با آنها ، لازم است زیر سقف به وسیله پوشش مناسب محافظت شود . این پوشش باید به تیرها و تیرچه ها متصل و مهار گردد . اتصال مستقیم به بلوک پلی استایرن(مانند گچ کاری مستقیم بر روی بلوک بدون استفاده از اتصالات مکانیکی) به تنهایی مجاز نیست .
از آنجایی که دیوارهای بین واحدهای مستقل (دیوار بین آپارتمان های مسکونی یا واحدهای تجاری ، اداری مستقل و غیره) در هر ساختمان باید دارای مقاومت در برابر آتش باشند ، این دیوارها باید از لایه بلوکهای پلی استایرن عبور کرده و تا زیر سقف سازه ای (یعنی زیر تیرچه یا بتن ) امتداد داشته باشند یا به طور مناسب از مصالح ضد حریق استفاده شود ، به گونه ای که بلوکهای پلی استایرن در این قسمت بین دو فضای مجاور پیوستگی نداشته باشند و از گسترش هر گونه حریق احتمالی بین دو فضایی که به وسیله دیوار مقاوم در برابر آتش از یکدیگر جدا شده اند ، جلوگیری گردد.
بلوکهای یونولیت در محل کارگاه ساختمانی ، دور از هر گونه مواد قابل اشتعال نگهداری شوند . محل نگهداری باید طوری باشد که از احتمال ریزش یا تماس براده های داغ یا جرقه های ناشی از جوشکاری یا هر گونه شیء داغ دیگر با بلوکها پیشگیری شود . محل انبار اصلی بلوکها حتی الامکان به دور از محل عملیات ساختمانی باشد تا از سرایت هر گونه شعله یا حریق احتمالی به محل انبار اصلی جلوگیری شود .
توصیه می شود که از انبار کردن بلوکها به حجم بیش از 60 متر مکعب اجتناب شود . در صورت نیاز به انبار کردن مقادیر بیش از 60 متر مکعب ، بلوکها به قسمتهای با حجم حداکثر 60 متر مکعب تقسیم شده و بین هر دو قسمت حداقل 20 متر فاصله وجود داشته باشد .
کلیه کارگران و کارکنان باید نسبت به عدم استفاده از هرگونه شعله و نیز عدم استعمال سیگار در محل نگهداری بلوکها توجیه شوند و تابلوی استعمال دخانیات ممنوع در محل نگهداری بلوکها نصب گردد . تعدادی کپسول آتش نشانی نیز در نزدیکی محل نگهداری بلوکها نصب گردد .

یونولیت محصولی مناسب

یونولیت محصولی مناسب

یونولیت

یونولیت
يونوليت براي استفاده در سقف مناسب تر است، يكي ازدست اندركاران كارخانه
“سفال ” هم در اين رابطه به خبرنگار ما گفت: سرعت اجراي يونوليت بيشتر از سفال است

یونولیت استاندارد مادفوم خاورمیانه
و از نظر رعايت مبحث 19 هم خاصيت عايق كنندگي بيشتري دارد و در ضمن از وزن كمتري هم برخوردار است. براي اينكه سفالها خاصيت عايق بودن داشته باشند از يونوليت در آنها استفاده ميشود، حال شما تصور كنيد كه مصالح مورد نظر به طور كامل از يونوليت تشكيل شده باشد، بنابراين قطعا عايق تراز سفال است و چنانچه الزامات و استانداردهاي يونوليت رعايت شود، در برابر حريق هم مقاومت مطلوبي دارند وي در پايان گفت: توليد كننده سفال هستيم اما بايد قبول كنيم كه يونوليت براي استفاده در سقف ازمزيتهاي بيشتري نسبت به سفال برخوردار است. یونولیت استاندارد ( مادفوم) .

یونولیت ساختمانی

یونولیت ساختمانی

بلوک یونولیت ساختمانی تولید شرکت ماد فوم خاورمیانه

بلوک سبک ساختمانی يونوليتي « پلي استايرن » مدتي است كه براي ساختمان سازي در کشور و در آپارتمان هاي بلند به دليل سبكي و كم هزينه بودن مورد استقبال انبوه سازان قرار گرفته است.

اين بلوك ها در دو نوع «قابل اشتعال» و « غير قابل اشتعال » در بازار عرضه مي شوند. وزن هر قطعه بلوك سيماني كه در ساختمان سازي به كار مي رود، ۱۵ كيلوگرم است، در حالي كه وزن بلوك هاي یونولیت ساختمانی بسيار ناچيز است و تا اندازه بسيار زيادي موجب پايين آوردن وزن ساختمان مي شود. با وجود پوشش نسوزي كه زير و روي اين بلوك را محصور كرده است، در صورت آتش سوزي در ساختمان، اين بلوك ها تنهاتا ۲۰ دقيقه تاب مقاومت در برابر حرارت را دارند. ايمني اماكن مسكوني در برابر حريق و حادثه از جمله مواردي است كه بايد از نظر ايمني شهري مورد توجه قرار گيرد. در ايمني يك ساختمان موارد زيادي نقش دارد كه مي توان به مصالح به كار رفته در آن به عنوان يكي از مهم ترين موارد اشاره كرد. بلوك هاي «پلي استايرن» به دليل سبكي وزن خود، وزن نهايي ساختمان را كم مي كنند، به همين دليل در ساختمان سازي مورد استفاده قرار مي گيرند. بلوك هاي مذكور نقش باربری ندارند و به همين دليل در برابر زلزله ايمن هستند. اما اين بلوك ها، در برابر آتش به راحتي حجم خود را از دست مي دهند و تنها اشكال اين بلوك ها، كمي مقاومت در برابر حرارت و شعله وري آنها است. در صورتي كه از جنس مرغوب اين بلوك ها در ساختمان سازي استفاده شود، در برابر آتش مقاوم تر خواهند بود. در ايران نه تنها اين نوع از مصالح ساختماني بلكه تعداد بي شماري از مصالح ساختماني مورد استفاده قرار مي گيرد كه از استانداردهاي اجباري برخوردار نيستند و همچنان در ساختمان سازي به كار مي روند. با توجه به بحران خيز بودن کشورمان در ساختمان سازي نبايد از بلوك هاي قابل اشتعال استفاده شود و نوع غيرقابل اشتعال اين بلوك ها نيز با رعايت ضوابط محدود شود تا از حريق هاي گسترده در ساختمان ها جلوگيري شود.

همچنين انبار و نگهداري اين مواد به دليل واكنش هايي كه ممكن است داشته باشند، بسيار خطرناك است و تاكنون شاهد مواردي از حريق انبار اين بلوك ها بوده ايم. جالب اينكه اين بلوك ها برخلاف تصور و ذهنيت برخي از كارشناسان، به دليل يكپارچه نبودن در برابر ضربه. كوبه اي اثرات مثبت ندارند و بر عكس در تقويت صدا اثرگذار خوبي هستند.

يونوليت جاذب صوتي بهتري نسبت به بتن است و عايق صوت برتري محسوب نمي شود و به همين دليل يونوليت به تنهايي تاثيري در افت صوت ندارد. به گفته كارشناسان تنها در صورتي كه بين ديوار دو جداره يونوليت به كار رود، افت صوتي افزايش مي يابد. همچنين عايق هاي حرارتي هم به تنهايي عايق صوت نيستند و در صورتي كه داخل سيستم قرار بگيرند، مي توانند موجب كاهش صوت شوند.

نكات ايمني درمورد بلوك هاي پلي استايرن

نكات ايمني درمورد بلوك هاي پلي استايرن

یونولیت

نكات ايمني درمورد بلوك هاي پلي استايرن

y1y2

1- تنها استفاده از انواع دیرسوز بلوک پلی استایرن مجاز است و استفاده از انواع معمولی پلی استایرن درساختمان مجاز نیست*

2- بر خلاف تصور عمومی،انواع دیرسوز بلوک پلی استایرن نیز در صورت برخورد مستقیم با آتش مشتعل می شوند و می توانند به گسترش حریق کمک کنند.بنابراین برای حفظ از بلوک سقفی پلی استایرن و جلوگیری از برخورد مستقیم هرگونه شعله احتمالی با بلوک لازم است که زیر سقف به وسیله مناسب می توان موارد زیر را نام برد:اندود گچ یا پوشش های پایه گچی محافظت کننده در برابر آتش به ضخامت حداقل 5/1 سانتی متر به نحو مناسب و مستقل از بلوک به سقف سازه  مهار شده باشد. *

3- بلوک سقفی بلوک پلی استایرن در دمای 95 درجه سانتی گراد به سرعت جمع می شود. بنابر این اتصال مستقیم اندود یا پوشش به بلوک پلی استایرنیا هر شکل هندسی ( اعم از معمولی یا دارای انواع شیار) به تنهایی و بدون استفاده از اتصالات مکانیکی به هیچ وجه صحیح نبوده و خطرناک است.حتماً باید از اتصالات مکانیکی مهار شده به تیرها تیرچه ها ( نظیر سیستم رابیتس ) استفاده شود*.

4- از آنجایی که دیوارهای بین واحدهای مستقل ( مانند دیوار بین آپارتمانهای مسکونی یا واحدهای تجاری،اداری مستقل وغیره) در هر ساختمان باید مطابق آیین نامه های مربوط دارای مقاومت مربوط در برابر آتش باشند،این دیوارها باید از لایه بلوک های پلی استایرن عبور کرده و تا زیر سقف سازه ای ( یعنی زیر تیرچه یا بتن ) امتداد داشته باشند،به گونه ای که بلوک های پلی استایرن به گونه ای که بلوک های پلی استایرن در این قسمت بین دو فضای مجاور پیوستگی نداشته باشد.در غیر این صورت وقوع یک آتش سوزی در یک واحد می تواند پس از مدتی به سرعت به واحدهای مجاور گسترش یافته و کل ساختمان را دچار خطر جدی کند. *

5- بلوک های پلی استایرن منبسط شده در محل گارگاه ساختمانی به دور از هر گونه مواد قابل اشتعال ( نظیر رنگ،حلال یا زباله های قابل اشتعال ) نگهداری شوند.در محل انبار اصلی بلوک ها در گارگاه ساختمانی حتی الامکان به دور از محل عملیات ساختمانی باشد تا از سرایت هر گونه شعله یا حریق احتمالی به محل انبار اصلی جلوگیری شود*.

6- استفاده از بلوک های با مقاومت کم ممکن است باعث شکست بلوك در حین اجرا و ایجاد خطرات جانی شود.تولیدات دارای دانسیته خیلی کم از این نظر خطرناک هستند. *

7- عرض لبه نشیمن مناسب برای بلوك هاي پلي استايرن  در محل قاعده 2-27 و 2+27 میلی متر است.از آنجایی که زیاد بودن عرض نشیمن در مقایسه با بلوک هاب سفالی و بتنی سبب کاهش عرض موثر  تیرچه بتنی می شود،لذا برای جبران آن توصیه می شود عرض فوندوله تیرچه در هنگام ساخت حداقل برابر 14 سانتی متر در نظر گرفته شود*.

8- رعایت پخی در دو لبه فوقانی به ارتفاع و قاعده 5 سانتی متر به منظور تسهیل بتن عبور بتن به داخل تیرچه ها ضروری است. *

9- بلوک ها باید دارای ظاهر سالم و یکپارچه باشند.سطح بلوک باید نسبتاً صاف باشد و بین دانه های پلی استایرن فاصله مشخص ظاهری وجود نداشته باشد. *

10- تعیین طول بلوک ها و تقسیم بندی آنها روی پلان سقف ها باید به گونه ای باشد که حداقل طول برش خورده 30 سانتی متر محدود شود.استفاده از بلوک با طول کمتر از 30 سانتی متر در سقف مجاز نیست.*

11- به همگان توصیه می شود تهیه بلوک های پلی استایرن از کارخانجات دارای گواهي استاندارد و  گواهینامه فنی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن صورت گیرد.این کارخانجات ملزم به ارایه محصول مهردار با ارایه مشخصات فنی هستند.*

12- رعایت مشخصات فنی مذکور در فوق توسط مراجع قانونی الزامی شده است و عدم رعایت آنها می تواند ایمنی جانی و مالی شهروندان را با خطر مواجه نماید.بدیهی است که مجریان ساختمان و مهندسین ناظر در مورد رعایت نکاتت ایمنی مذکور در فوق مسول بوده و انتظار می رود بر رعایت آنها به نحو شایسته نظارت نمایند *

فوم پلي استايرن چيست؟

فوم پلي استايرن چيست؟

فوم پلي استايرن چيست؟
پلي استايرن
یونولیت ماده ای است سفید رنگ كه عايق رطوبت و صدا است
که اولین بار توسط آلماني ها در جنگ جهانی دوم برای ساخت پل های شناور روی آب ساخته شد.
فوم پلی استایرن یکی از فراورده های صنایع پتروشیمی بوده و شکل ظاهری آن از بلور های ریز تشکیل شده است که در مجاورت فشار و بخار منبسط می گردد به علت ساختار سلولی بسته در بلوک های پلی استایرن یونولیت مقاومت خوبی در مقابل آب داشته و نیز در مقابل فساد پذیری و رشد باکتری از خود محافظت می نماید.
امروزه با رشد و ترقي صنايع پتروشيمي ميهن عزيزمان شاهد افزايش روز افزون
كاربرد‌هاي متنوع مواد پتروشيمي در امورات مختلف هستيم.

پلاستوفوم ماده اي سبك با قابليت هاي بسيار زياد مي باشد و عامه مردم آن را به اشتباه

” كائوچو (نوعي ماده طبيعي)”، ” آكاچو ” و يا “يونوليت” مي نامند. پلاستوفوم نوعي از مواد پليمري است كه يك نمونه از آن با نام پلي استايرن انبساطي و علامت اختصاري EPS شناخته مي‌شود و كاربردهاي متعددي در امور بسته بندي، عايق سازي، آموزشي، تبليغاتي و … دارد. اين مواد با دانه بندي هاي ريز و درشت و با وزن حجمي گوناگون بصورت گرانول ، ورق و بلوك در اندازه ها و ضخامتهاي گوناگون در بسته بندي هاي تعدادي، قابل ارائه است. همچنين با دستگاههاي برش توسط سيم داغ يا HotWireموجود در بازار، به اشكال و طرح هاي مختلف درمي‌آيد

ماده اولیه
ماده اولیه یونولیت پروپان است و در پتروشیمی به شکل جامد در آمده

يونوليت اولا نام يك شركت در ايران است و اخيرا اين ماده را تحت عنوان پلاستوفوم (پلي استايرن انبساطي) نام مي‌برند.

ضریب های عایق بودن
· 10 سانتی متر یونولیت معمولی در برابر صدا 42 دیزبل عایق است

· 10 سانتی متر یونولیت معمولی در برابر گرما 35 % عایق است

ویژگی های بلوک های پلاستوفوم :

1) سبکی قطعه بلوکبه ابعاد

2) کاهش 30 درصدی حجم بتن

3) کاهش مصرف فولاد

4) کاهش مصرف تیرچه

5) صرفه جویی در مصرف قالب بندی

كاربرد هاي پلاستوفوم چيست ؟

برخي از كاربرد هاي پيشنهادي در خصوص اين محصولات عبارت‌اند از:

1) استفاده از ورق هاي پلاستوفومي تا ابعاد 100*200 سانتيمتر و ضخامتهاي گوناگون از 4 تا 1000 ميليمتر به عنوان زمينه Background انواع تابلوها مانند تابلوي اعلانات و يا بسياري از مصارف گوناگون ديگر.

2) انواع ورق و بلوك هاي پلاستوفومي در ابعاد گوناگون و ضخامتهاي متفاوت در بسته بندي هاي خاص، و شكل دهي بوسيله دستگاه برش به منظور تهيه كاردستي دانش آموزان دوره هاي ابتدايي و راهنمايي البته با نظارت مربيان مربوطه.

3) ورق در ضخامتهاي گوناگون و يا دانه هاي فوم (گرانول) جهت ساخت اشكال ، انواع طرحها و حروف فارسي و انگليسي، ساخت ماكت ، تهيه تابلوهاي تبليغاتي و تزئيني و به عنوان فوم ريخته گري و فوم گُل‌سازي كه در درس حرفه‌وفن دوره راهنمايي تحصيلي خواهران و برادران و همچنين برخي رشته هاي كار و دانش دوره متوسطه استفاده هاي فراوان دارد.

4) استفاده از ورق پلاستوفوم به عنوان عايق ساختمان و بلوك هاي سقفي پلاستوفومي به عنوان جايگزين بلوك هاي سيماني يا سفالي در صنعت ساختمان. عايق بودن در مقابل آب و رطوبت .

عواقب استفاده از پلاستوفوم غير استاندارد

عواقب استفاده از پلاستوفوم غير استاندارد

یونولیت

{ پيام ساختمان }

{ عواقب استفاده از يونوليت غير استاندارد }

ایران صدا: فاطمی عقدا رئیس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت مسکن درباره استفاده از مصالح بدون گواهینامه فنی این مرکز با توجه به وجود سقف های غیراستاندارد پلی استایلن در بازار مسکن، هشدار داد. وی گفت : استفاده از يونوليت هاي غير استاندارد عامل گسترش آتش بود
فاطمی عقدا افزود: انواع استاندارد مصالح پلی استایرن کند سوز یا نسوز هستند که مشکلات کمتری نسبت به دیگر مصالح غیر استاندارد دارند. وی تصریح کرد: برخی از این مصالح بر اثر سوختن گازهای سمی تولید می کنند و این مسئله خطرهای زیادی برای استفاده کنندگان در پی خواهد داشت فاطمی عقدا افزود: دستور العمل فنی برای استفاده از این نوع مصالح تدوین و به نظام مهندسی سراسر کشور ابلاغ شده است. اما همگام با پیشرفت صنعت ساختمان سازی در جهان، به کارگیری مصالح ساختمانی نوین در ساخت و ساز، روز به روز با استقبال بیشتری از سوی سازندگان مواجه می شود. استفاده از مصالح ساختمانی نوین میتواند علاوه بر مقاوم سازی ساختمانها باعث کاهش وزن سازه، عایق بندی در برابر حرارت و صوت، کاهش قابل توجه هزینه ساخت نسبت به روش سنتی، کوتاه شدن زمان ساخت و بهینه شدن فرآیند سرمایه گذاری، شود.در کشوربا این حال استفاده از مصالح ساختمانی نوین به دلیل عدم تعهد برخی از تولیدکنندگان حضور غیرمتخصص ها در ساخت و سازها و عدم آشنایی آنها با فناوری های جدید به جای آن که سبب ارتقای سطح کیفی ساخت و سازها شود، مشکلاتی را از نظر ایمنی و استاندارد سازه ایجاد کرده است.

k1

در این میان شاید بتوان از بلوک های یونولیتی (پلی استایرن) که از زیرمجموعه پلیمرها به شمار می رود به عنوان مشکل سازترین مصالح ساختمانی نوین یاد کرد. بلوک های یونولیتی «پلی استایرن» مدتی است که برای ساختمان سازی در اغلب شهرهای کشور بویژه در تهران مورد استفاده قرار می گیرد و هرچند نمی توان از مزایای آنها چشم پوشی کرد ولی متأسفانه به دلیل استفاده از مواد اولیه ناکافی و غیراستاندارد در تولید برخی از آنها، اکثر بلوک های یونولیتی بازار قابلیت اشتعالزایی دارد.

بلوک های پلی استایرن به دلیل سبکی وزن خود، وزن نهایی ساختمان را کم می کنند، همچنین نقش باروری نداشته و به این دلیل از ایمنی نسبی در مقابل زلزله برخوردارند.اما این بلوک ها در برابر آتش به راحتی حجم خود را از دست می دهند و بزرگترین اشکال آنها کمی مقاومت در برابر حرارت و شعله وری است. در صورتی که از جنس مرغوب این بلوک ها در ساختمان سازی استفاده شود در برابر آتش مقاوم خواهند بود. منوچهر خواجه دلویی معاون وزیر مسکن و شهرسازی با اشاره به مشکلات استفاده از بلوک های غیراستاندارد پلی استایرن می گوید: این بلوک ها در صورتی می تواند عملکرد مناسب و قابل قبولی داشته باشد که مواردی از قبیل ایمنی در برابر آتش، مقاومت مصالح، شکل هندسی و روش اجرایی مناسب در آن رعایت شود.
وی از تهیه ضوابط جدید کاربرد پلی استایرن در بلوک های سقفی و سیستم های دیواری خبر می دهد و می افزاید: این ضوابط از سوی مرکز تحقیقات ساختمان تهیه شده و در شهریور ماه سال جاری به تمامی سازمان های مسکن و شهرسازی و نظام مهندسی استانها ابلاغ شده است. ماجدی مدیر دفتر تدوین ضوابط و مقررات مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن نیز با اشاره به مزایای استفاده از بلوک های یونولیتی استاندارد، می گوید: در کشور تنها 10 واحد تولیدی گواهینامه فنی تولید بلوک های یونولیتی پلی استایرن را از مرکز تحقیقات اخذ کرده اند و متأسفانه اغلب بلوک های موجود در بازار فاقد ویژگی های فنی لازم هستند و استفاده از آنها در ساختمان می تواند حوادث ناگواری را به دنبال داشته باشد.
به گفته وی، نوع غیراستاندارد این بلوک ها مقاومت کمی در برابر حرارت داشته و با بروز حتی یک اتصال معمولی در سیم کشی ساختمان، بلافاصله آب شده و گاز سمی خطرناکی را از خود متصاعد می کند که می تواند کشنده باشد.

k2 k3

بلوک های یونولیتی که در دو نوع معمولی (قابل اشتعال) و کند سوز (استاندارد) در بازار عرضه می شود هم در دیوارها و هم سقف ساختمان ها کاربرد دارد که به گفته ماجدی استفاده از نوع غیراستاندارد در سقف خطرآفرین تر از دیوار به شمار می رود چرا که روی بلوک های یونولیتی استفاده شده در دیوارها معمولاً با پوششی 5 سانتی از بتن پوشیده می شود.
ماجدی عمده ترین مشکل بلوک های پلی استایرن موجود در بازار را به اصطلاح صرفه جویی سازندگان در استفاده از مواد اولیه مرغوب و کافی در تولید آنها می خواند و خاطر نشان کرد: این امر موجب شده اکثر یونولیت های تولیدی در کشورها تنها برای بسته بندی مناسب باشد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در نهایت استفاده از بلوک های پلی استایرن از سوی مرکز تحقیقات وزارت مسکن و شهرسازی توصیه می شود یا خیر گفت: کاربرد نوع استاندارد آن با رعایت ضوابط لازم در اجرا مجاز است. به گفته وی، سازندگان و مردم می توانند با مراجعه به سایت مرکز تحقیقات از واحدهای تولیدی دارای گواهینامه فنی و ضوابط فنی استفاده از این بلوک ها آگاهی پیدا کنند.
از سوی دیگر سازمان آتش نشانی، غیراستاندارد و خطرناک بودن این بلوک ها را به وزارت مسکن، سازمان نظام مهندسی و شهرداری اعلام کرده تا جلوی کاربرد و استفاده آن در ساختمان سازی گرفته شود.

سبراتی معاون حفاظت سازمان آتش نشانی در این خصوص اذعان داشت: طی 4 سال اخیر با موارد متعددی از آتش سوزی بلوک های پلی استایرن مواجه بودیم که با خسارات جانی و مالی همراه بوده است. وی ضمن هشدار مجدد نسبت به استفاده از این محصول می افزاید: طی چند سال اخیر به رغم پیگیری های صورت گرفته این سازمان از طریق مرکز تحقیقات، سازمان نظام مهندسی و شهرداری هنوز نتیجه مطلوبی حاصل نشده است. به گفته وی، نوع نامرغوب مصالح ساختمانی که در ظاهر با اهداف اقتصادی و سبک سازیو کاهش اثرات زلزله به کار گرفته می شود، رفتار مناسبی در مقابل آتش سوزی ندارد و ضروری است دست اندرکاران بخش ساختمان نظارت های مجدانه ای را در این بخش اعمال کنند.
هم اکنون قیمت هر بلوک معمولی پلی استایرن در بازار حدود 6 هزار تومان و نوع استاندارد و خارجی آن قیمتی 5 برابر دارد که اغلب سازندگان به دلایل اقتصادی و عدم نظارت مراجع ذیصلاح تمایلی به استفاده از آن ندارند.
غفاری رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران در پاسخ به این پرسش که چرا نظارت کافی از سوی مهندسین ناظر در خصوص چگونگی استفاده از بلوک های پلی استایرن صورت نمی گیرد، می گوید: آنچه در حیطه وظایف سازمان نظام مهندسی است بشدت کنترل می شود و موارد متعددی از سوی مهندسان ناظر به مالکان و شهرداری های ذیربط اعلام شده که بسیاری از آنها منجر به توقف کار شده است.
برای اطلاع از شرکت های دارای گواهی تائید به آدرس مرکز تحقیقات وزارت راه و شهر سازی مراجعه کنید

پلي استايرن

پلي استايرن

اولین بار در سال1940توسط شرکت آلمانی صنایع فاربن تولید و به عنوان عایق در صنایع الکتریکی مصرف گردید. امروزه پلی استایرن، پنجمین بسپار پر مصرف جهان است که در اغلب صنایع بکار می رود. شفافیت، شکل پذیری و قیمت مناسب این باعث گردید ظرفیت جهانی این ماده درسال 1990 از 8 ميليون تن به 18 میلیون تن در سال 2003 افزایش یابد.

منظور از این که بر خلاف سایر پلاستیکها شفاف است، در برابر جذب آب، مقاومت خوبی داشته و عایق حرارتی و الکتریکی بسیار خوبی می باشد.

سهم مصرف از اين ماده براي مصارف اساسی حدود 7/7 درصد است
كه در سه گريد EP —GPPS — HIPS تولید می گردد.

گرید معمولی (GPPS)

به دلیل خواصی مانند شفافیت، مقاومت در برابر جذب رطوبت، نداشتن بو و مزه، عایق الکتریسیته و نیز خاصیت قالب پذیری خوب با استقبال فراوانی روبرو شد. به همین جهت این بسپار در ساخت وسایلی نظیر لوازم بهداشتی، ورزشی، صنایع اتومبیل‌سازی، لوازم خانگی، صنایع الکتریکی، کامپیوتر، پنکه، ریش تراش و… بکار می رود
گرید مقاوم(HIPS)

ضربه پذیری پایین گرید معمولی باعث گردید که پلی استایرن اصلاح شده یا مقاوم، به شدت رشد کرده و در رده پر مصرف ها قرار گیرد. از خصوصیات برجسته این گرید، خواص مکانیکی، بخصوص ضربه پذیری خوب همراه با قیمت مناسب است که کاربرد آن را در ساخت انواع وسایل و تجهیزات میسر می سازد. اصلاح پلی استایرن، موجب افزایش چقرمگی، استحکام ضربه‌ای و افزایش کشش طول می‌گردد. این عمل شفافیت پلی استایرن را نیز از بین می‌برد. پلاستیک‌های پلی‌استایرن اصلاح شده با لاستیک، معمولا در ساخت تلویزیون، لوازم خانگی، قسمت‌های داخلی یخچال، نظیر سینی‌ها، طبقات، پوشش‌های داخلی، ظروف نگهداری و … بکار می رود
گرید انبساطی

پلی استایرن انبساطی یا پلاستوفوم، نوعی پلیمر سفید رنگ و عایق رطوبت و صدا و حرارت است. این ماده، اولین بار توسط آلمان در جنگ جهانی دوم برای ساخت پل های شناور روی آب ساخته شد و در سال 1334 برای اولین بار شرکت یونولیت شروع به تولید این محصول (پلاستوفوم) در ایران نمود و به همین علت در ایران بنام یونولیت شناخته می شود . از این ماده برای عایق سازی، ساخت وسایل نیازمند عایق حرارتی، بسته بندی ابزار حساس الکتریکی، الکترونیکی و مکانیکی نظیر ساخت سردخانه، عایق‌سازی صوتی و حرارتی دیوارها، ساخت ماکت و کار دستی، دکور فضاسازی موقت، ساخت سازه‌های سبک، یخدان و … استفاده می‌گردد. این بنام های تجاری دیگر مانند “پلی فوم” و “استایروفوم” نیز شناخته می‌شود.

يونوليت يا سفال

يونوليت يا سفال

( استفاده از یونولیت استاندارد بهترین راه حل)

Kodamkala

یونولیت استاندارد مادفوم خاورمیانه

گروه ساخت و ساز: همانطور که در شماره گذشته نشريه پيام ساختمان به شما همراهان هميشگي نشريه قول داديم، دراين شماره به بررسي کاربرديونوليت و سفال در سقفها ميپردازيم تا دست اندركاران ساخت و ساز با در نظر گرفتن مزيتهاي هر كدام از اين مصالح، انتخاب درستتري داشته باشند. البته یونولیت استاندارد به صرفه تر از سفال مينايي، مدير فروش شركت تيرچه سازان اخوان در اين باره به خبرنگار پيام ساختمان گفت: استفاده از بلوك يا سفال تا حدودي به كاربري ساختمانها بستگي دارد. مثلا اگر ساختمان مسكوني باشد ميتوان از يونوليت استفاده كرد اما در صورتي كه اداري و سازماني باشد، بهتر است از بلوك سفالي استفاده شود. وي افزود: در بحث اجرا ميتوان گفت؛ يونوليت از سرعت اجراي بيشتري برخوردار است ضمن اينكه قيمت آن هم ارزانتر است. علاوه بر اين به دليل هزينه هاي كمتري كه براي نصب آن پرداخت ميشود، به صرفه تر هم ميشود. مينايي در رابطه با ايمني يونوليت و سفال گفت: از نظر سطح ايمني هم ميتوان گفت؛ يونوليت از وضعيت بهتري برخوردار است چرا که سفال شيره سيمان را جذب ميکند در حالي که يونوليت با بتن اين واكنش را ندارد. وي در رابطه با آتشسوزي يونوليت گفت: چنانچه الزامات يونوليت در نظر گرفته شود، از نظر مبحث حريق هم مشكلي ايجاد نميشود. حتي ميتوان پس از بتن ريزي، يونوليت را از سقف جدا كرد. مينايي خاطرنشان كرد: در مبحث انرژي هم يونوليت بهتر از سفال عمل ميكند چرا كه نوعي عايق به شمار ميرود. وي در رابطه با استاندارد يونوليتهاي ساختماني هم گفت: با توجه به اينكه برخي از توليد كنندگان يونوليت فاقد گواهي استاندارد هستند، لازم است خريداران در هنگام خريد، گواهي استاندارد را از توليد كننده مطالبه كنند. سرعت اجرا یونولیت و قيمت مناسب يونوليت آقای امیر لطفی، مدير عامل شركت مادفوم نيز در اين باره به خبرنگارما گفت: يونوليت از نظر سرعت و قيمت نسبت به سفال از شرايط بهتري برخوردار است به گونهاي كه حدود 25 درصد ارزانتر تمام ميشود. وي دررابطه با استحكام و ايمني اين مصالح گفت: يونوليتها از سرعت آتشسوزي بيشتر ي برخوردارند اما آتش زا نيستند، البته منوط و مشروط به اينكه استانداردها رعايت شود. نارمي اضافه كرد: استاندارد يونوليت تدوين شدهاست اما بسياري از شركتها كه عموما به صورت زيرزميني كار ميكنند فاقد استاندارد هستند. به خاطر اينكه رعايت استاندارد باعث افزايش قيمت تمام شده توليد يونوليت ميشود، حدود 10 درصد توليدكنندگان از استاندارد برخوردارند، ضمن اينكه سازندگان هم رغبتي به خريد يونوليتهاي داراي نشان استاندارد ندارند چرا كه گرانتر هستند. در اين شرايط شركتهايي كه داراي نشان استاندارد هستند، شرکت مادفوم خاورمیانه یکی از تولید کنندگان یونولیت استاندارد یوده که اغاز سال 1386 تا کنون مفتخر بوده که محصولاتی با کیفیت و استانداردی را تولید کند

شرکت مادفوم

شرکت مادفوم

یونولیت

یونولیت استاندارد را از ما بخواهید

شرکت مادفوم در سال ۱۳۸۶ با هدف تولید مصالح نوین ساختمانی از جمله پلاستوفوم های سقفی،دیواری و ورق های عایق صوتی و حرارتی تأسیس گردید.این شرکت درسال 1389 اقدام به ارتقاءماشين آلات خط توليد خودازنسل اول به نسل دوم نموده و در سال 1392 علي رغم مشكلات عدیده توليدكنندگان زحمتکش داخلی ، به حول وقوه الهي و تلاش مجدانه پرسنل زحمتكش و دلسوز خود، موفق به دريافت نشان كيفيت استاندارد ملي و عضويت درانجمن دارندگان نشان استاندارد کشور عزیزمان ایران شد.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

هم اکنون نیز در حال راه اندازي خط توليد جديد و با استفاده از به روز ترین تكنولو‍ژي تولید مواد پلی استایرن ( نسل سوم) می باشیم. خوشبختانه تمامی ماشين آلات این خط تولید نيز محصول توليد كنندگان عزيز داخلي ميباشد. از آنجا که محصولات استاندارد مجموعه ماد فوم متنوع بوده و کاربرد آنها صنایع مختلف اعم از صنعت ساختمان سازی، پل سازي و … و همچنین صنایعی مانند صنعت بسته بندي، قالب سازي، يخچال سازي، صنایع ساخت كانكس، ماكت، دكورهاي سينمائي و… را شامل می شود؛ تا کنون اقدام به صدور محصولات خودبه اقصا نقاط كشور عزيزمان ايران و همچنین كشورهاي همسايه از جمله تاجيكستان وعراق نموده ایم.

DSC04849

مفتخریم که دراين راه سابقه همكاري باشركتهاي معتبري همچون سينجر،ايران پويا،پارس سرام،سينا كاشي،نما سازان، ونوس شيشه، سرمايه گذاري مسكن تهران ،هسا(پرو‍ژه ساختماني وزارت دفاع ) ،نهاجا(پروژه ساختماني نيروي هوائي ارتش)،شهرك سينمائي غزالي ،تعاوني مسكن كاركنان شهرداري شهر قدس و….راداشته ایم. اميد است با استعانت ازدرگاه خداوند متعال بتوانيم قدمي هر چند كوچك در زمينه رشد و بالندگی توليد و اقتصاد ميهن عزيزمان ايران برداريم.

مادفوم تولیدکننده یونولیت با کیفیت و مرغوب